Russian Volume Eyelash

Russian Volume er den nyeste trend inden for markedet, da man får det eksklusive fjerlette look, som giver MAX tæthed i vipperne. Man kan med fordel vælge alt fra 2, 3, 4 eller 5D udgaven – afhængig af hvor tæt/intens du vil have dine vipper.

Volume Exstensions er ekstra fine i tykkelsen, da ens naturvippe skal kunne bærer de ekstra antal Extensions hår på ens eget naturhår.

Volume Eyelash Exstensions er helt klart velegnet til dem, som har skrøbelige vipper, eller de der har sparsomt med vipper. De vil være med til at give en bedre fyldigere look.

Bemærk
De første 24 timer skal man holde sig fra vand, damp, sauna, træningen og makeup der indeholder olie.

Lashlift

Lash Lift er et permanent vippebuk, som holder op til 6-8 uger. Lash Lift går ind og omformer håret til det ønskede vippebuk. Man kan vælge imellem 3 forskellige størrelser, som passer bedst til ens vipper.

Med det kan du opnå et naturligt resultat, som syner længere og giver mere volume. Her undgår du at bruge for meget tid om morgenen, og du sparer på din yndlings mascara, og – ikke mindst – undgår du en vippebukker som kan være skadeligt for dine vipper. Så vælg en Lash Lift metode, og gem din Vippebukker langt væk og skån dine egne naturvipper. 

Bemærk
Dine vipper ikke må komme i kontakt med vand, sved, sauna og makeup i minimum 24 timer – herefter kan du gøre alt, præcis som du plejer i din hverdag. Ellers risikerer du at miste resultatet af din Lash Lift behandling.

Single Lashes

Classic Single Eyelash kan fås i forskellige kurver, tykkelser og længder. Metoden vi sætter på er 1:1 på alle ens naturvipper. Det giver et FLOT mascara resultat, hvor du får den perfekte kurve, tykkelse og ikke mindst længde.

Vi gennemgår i fællesskab det ønskede design for dine vipper, men også hvad dine vipper kan bære i længder og tykkelser. På den måde opnår vi et optimalt og skånsomt look.

Hvis man ikke er til for meget tæthed (Volume) eller generelt er nystarter på at have Eyelash Extensions på, vil jeg helt klart anbefale Single Eyelash Extensions.

Bemærk
De første 24 timer skal man holde sig fra vand, damp, sauna, træningen og makeup der indeholder olie.

 

Brow lamination

Brow Lamination er en behandlingen til dig som ønsker mere fylde og struktur i brynet. Med hjælp af permanente væsker får man brynet i en opadgående retning som gør at brynet synes fyldigere..

 

Bemærk
Dine bryn må ikke komme i kontakt med vand, sved, sauna og makeup i minimum 24 timer – herefter kan du gøre alt, præcis som du plejer i din hverdag. Ellers risikerer du at miste resultatet af din Brow Lamination behandling.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge ?